Drag är ju det vi sysslar allra helst med och planerna är väl att så småningom kunna starta turer för dragsugna! =) Min kompis Malin (Malla) delar mitt intresse och det är oftast vi två som är ute i skog och mark tillsammans med hundarna och ibland Eliyah. Hon har en schäfer som funkar finfint som wheeldog tillsammans med antingen Storm eller Pajas. Läs mer om Ilska längre ner på denna sidan. Här följer några härliga dragbilder!

 

Jag och Drifwa njuter i snön

 

 

De töntiga glasögonen är INTE för att jag ska se cool ut, de är faktiskt skyddsglasögon och det behövs vill jag lova då man kör fyrhjuling. Vatten, grus och snö sprätter upp i ögonen. Här är det Drifwa i topp med hjälp av Pajas och Ilska.

 

Pajas och Flinga

 

I fjällen i våren -12. Malin och Ilska längst fram och Therese och Pajas närmast kameran.

 

Drifwa och Storm

Här är jag och Eliyah tillsammans med Drifwa och Storm. Bakoim oss kommer Therese med Pirat och Flinga i full kareta! =)

 

Pirat är redo att sticka iväg! =)

 

Från början "kräktes" Safir när han fick på sig en sele. Det var ju att förödmjuka både honom och hans päls!! Men när han sen fann tjusningen det betydde att få springa så blev han stolt när den plockades fram! =)

 

BILDBEVIS! En afghan kan dra!!!! =D

 

Ilska och Malla

_________________________________________________________________________________________

Älskebos Ilska *ILSKA*

Född: 2008-04-30

e: Working Heroes Baileys

u: Älskebos Aska

 

Ilska räknas mer eller mindre till flocken hon med då hon alltid är med på våra dragturer. Hon är en stark, snabb, snäll och glad tjej som funkar fint med mina hundar.

 

Ilska och Malla på en välförtjänt dragpaus. =)


(Lämna tom)
 

Sidan senast uppdaterad 2012-05-20